Q | ARöviden
1. Az itt lévő cuccokkal te magad is megoldod
2. Ha úgy gondolod, dobj meg egy adománnyal és beillesztelek a meditációimba
3. Ha pedig annyira komolyan veszed, hogy oda én is kellek, jelezd egy második adománnyal.Miért éri meg neked az, hogy más síkokon ingyen van?
Más síkokon is adományozol.
Short
1. With the stuff here, you'll solve it yourself
2. IIf you think, throw me a donation and I'll put you in my meditations
3. And if you take it so seriously that I need it there, sign it with a second donation.Why is it worth it for you to be free on other planes?
You donate on other planes too.


Mondanál többet erről a holografikus frekvenciáról, ami a monitoron át is árad? Ez ennek a weboldalnak a gyenge pontja.
Ha .mp3 formátumban hallgatsz egy csodás gitárszólót, abból áradnak az érzelmek? Pedig az .mp3 nem más, mint digitális 0 és 1 értékek. Következtetés. Vagy az érzelmeket le lehet kódolni 1 és 0 értékekkel, vagy kell lennie a fizikai objektumoknak egy általunk még nem ismert tartományának, ami képes az információ tárolására. Az .mp3-hoz erre elég az emberi fül, mint ahogy ide is elég az emberi szem. A zenében az információtartalom az, ami kiváltja benned az érzelmeket. Itt pedig a képnek vannak ráprogramozott funkciói, amik szintén kiváltanak benned valamilyen hatást. Ezt amúgy a festészetben művészetnek is nevezik és különböztet meg két képet művészeti érték alapján.

Ez az ismeretlen tartomány lenne a holografikus frekvencia?
Minden bizonnyal igen.

Ez mindenkinél egyformán hat?
Nem. A holografikus tartományhoz a szemeiddel a kép mögé kell fókuszálnod. Ha érzékenyebb vagy ezekre a dolgokra, akkor érezheted is a különbséget. Enélkül is árad rád az információ, ám nem az agyad a fő vevő, hanem az aurád.

Te ezekre hogyan jöttél rá?
Ha 20 évig vagy szakács, biztosan te is rájössz egy csomó dologra a főzéssel kapcsolatban.
Could you tell us more about this holographic frequency that is transmitted through the monitor? This is the weak point of this website.
If you are listening to a wonderful guitar solo in .mp3 format, does it give you emotions? But .mp3 is nothing but digital 0 and 1. Conclusion. Either emotions can be encoded with values of 1 and 0, or there must be a domain of physical objects that we do not yet know is capable of storing information. Mp3 is enough for the human ear, just like the human eye is enough here. In music, the content of information is what triggers your emotions. Here, the picture has programmed functions that also have some effect on you. This is otherwise called art in painting and distinguishes two images on the basis of artistic value.

Would this unknown range be the holographic frequency?
Certainly yes.

Does it work the same for everyone?
No. For the holographic range, you need to focus your eyes behind the image. If you are more sensitive to these things, you may feel the difference. Without it, information flows to you, but your brain is not the main buyer, but your aura.

How did you find out about these?
If you are a cook for 20 years, you will certainly find a lot of things about cooking.