Technikailag mi történik

Az első, amit megértek egy olyan találmánynál, ami megelőzte korát és persze nem kontrollálja a hatalom, hogy senki sem érti mi ez és hogyan működik. Töltsük be tehát ezt az űrt is!


- Elmondod mi történik, ha ránézek ezekre a képekre?
- Nem szeretem ismételni magam, ám sajnos kénytelen vagyok, ha minden fejezetben arra törekszem, hogy az olvasó összefüggéseiben értse meg a dolgot.
- Mik az összefüggések?
- Kutatásaim során, melyben a spirituális világot tudományos szemmel nézem arra jöttem rá, hogy minden fizikai objektumnak létezik egy holografikus tartománya és ez alól nem kivétel a monitoron rezgő kép sem. Ebből a tartományból pedig akár energiafolyamot is lehet indítani. Innen már nem volt messze az, hogy megtaláljam azt, mi rezegjen ezekről a képekről.
- Mi rezeg ezekről a képekről?
- Úgy nevezem, hogy holo install programok.
- Mit csinálnak ezek a programok?
- Van melléjük egy kis magyarázó szöveg. Annyi pont elég hozzájuk.
- Hogyan működnek?
- Te ránézel a képre. Ekkor a kép kölcsönhatásba kerül a tudatoddal és arról komplex gyógyprogramok települnek az agyadba. Holografikus kódok lényegében. Ezek olyan forgatókönyv keretrendszerek, melyeket te töltesz meg tartalommal.
- Hogyan kerülnek az agyamba és mit csinálnak ott?
- Az emberi szem porton át.
- Csak ránéz valaki és ennyi?
- Azért nem egészen. Ha csak ránéz valaki, a tudata csak érintőlegesen kerül kapcsolatba a programmal. Ez inkább csak a kollektív csatornán fejt ki tevékenységet, aminek személyhez kötése másodlagos. A következő szint, hogy a monitorról rezeg. Ezt nevezem töltekezésnek, amikor valaki csak az energiarendszerét teszi ki a rezgéseknek. A harmadik szint az, amire gondolsz. Ám ekkor az illető ide koncentrál és a szemeivel a képek mögé néz, így jut el a holografikus szintre. Szóval ha így néz rá, akkor csak ennyi. A másik kettő teljesen más műfaj.
- Honnan jön az energia?
- Magam által telepített XD szerverről egy nagyon magas dimenzióból, ahol van egy ugyanilyen világ egy 3D-s szimulációban.
- Ha ezt egy vallásos embernek mondanád, aki nem ért az infromatikához, mit mondanál neki?
- Ezekről a képekről kerülhet az angyalokkal közvetlen tudati kapcsolatba.
- De ezek nem angyalok.
- Azok sem, akiket ő annak hisz. De technikailag a hite szerint ez történik.