ÉlményPark.CoM látogatottság

Ezt csináltam azoknak, akik a célcsoport. Akinek nincs mit ajánlania, mert ez arra a tudatszintre évek alatt ér le. Jól ki van ez találva nem? Nehéz az üzletemben szemével ebben értelmet találni. Pont hogy hülyén van megcsinálva.


- Mire ebből sok ember lesz, már el is készült az ezt lekezelő alkalmazás.
- Mennyi a napi látogatottságod?
- Ma eddig például senki sem jött.
- Rossz a marketing.
- A marketing a lehetőségeimhez és az erőforrásaimhoz igazítottan működik.
- Akkor befektetőt kell erre találnod.
- Jaj, isten ments! Dehogy vonok ebbe én bele egy majmot.
- Honnan tudod, ki a majom?
- Hamar kiderül.
- Honnan tudod, hogy ki nem az?
- Nem konfrontálódom vele azonnal. Meg vannak más jelei is.
- Mitől nem majom?
- Látja benne az igazi helyét és szerepét.
- Akik ebben részt vesznek, azokkal mi történik?
- Elkezd élesben működni az ezt vezérlő alkalmazás, én pedig ezt figyelem és tesztelgetem. Akik jelzik, oda beszállok. Persze akárki nem is jelezheti.
- Nem túl profitorientált.
- De az, ha a profitot másképp értelmezed.
- Pénzed van belőle?
- Direkt módon nincs.
- Mi az indirekt mód?
- Az, hogy fogalmam sincs, mi mivel hogyan és miért kapcsolódik össze. A rendszerelmélet szerint állítólag csak 6 kézfogás kell bárkinek ezen a bolygón ahhoz, hogy bárkit elérjenek. Erre se időm, se kedvem, se kapacitásom nincs.
- Tehát nem tudsz senkiről semmit?
- Megszoktam, hogy névtelenül dolgozom. Ez katonai vonás a spirituális harcmezőről, ahol nem jó ötlet felesleges információkkal terhelni az agyad. Később jól jött a rendszertervezésnél ez a tapasztalat. Aki egyszer jelez, abba mélyedbben beszállok, de még nem tudok róla semmit. A következőben pedig a pont eleget tudom ahhoz, hogy jól eljátsszam szerepem.
- Mi van, ha egyszer csak megrohannak?
- Életbe lép egy holoalkalmazás, aminek dolga ennek lekezelése.
- Milyen elven működik ez a program és hogyan működik?
- A hogyan az nehezen meghatározható, de a legérthetőbb az az isteni szint. Az elv pedig egy technikai részlet lenne, hogy honnan és hogyan szervezi meg az erőforrásokat.
- Nem is zavar, hogy alig jönnek rá?
- Nem.
- Miért nem?
- Mert a látogatottságot egyfajta műszernek látom. A műszer dolga, hogy információt adjon és nem az, hogy az én elvárásaim szerinti állást mutassa sok robottal a túlvégen.
- Más oka nincs.
- De van egy érdekes megfigyelésem. Ha az ÉlményPark.NeT relatíve be van járatva, onnan csak nagyon kevesen érdeklődnek az ÉlményPark.CoM iránt. De kell ahhoz pár év, hogy erről többet mondhassak.
- Pár év?
- Tízéves időléptékem is van. Ez pedig tízéves időléptékű meló.
- Profit honnan jön?
- Mondtam, hogy nem tudhatom,hogy aki bejön az ajtón, arra milyen és mennyi hatással van az a pár rezgés. Ehez legalább 30-40 év kellene, hogy meglegyenek az első megfigyelések.
- Élesben jöttél ki vele?
- A teniszben megtanultam egy olyan társaságban, ahol mindenki mást játszott és egymást hoztuk felfelé a mindig szoros meccsekkel, hogy ha valami új dologgal jössz, azzal élesben kell kijönni a pályára.
- A tanult teniszező erre azt mondja, hogy lehetetlen. Azonnal pontot ütnek belőle.
- Amikor előjöttem az egyekezes fonákkal, azt csak egy esetben használom, ha be kell jönni rá. Nem lehetetlen, csak ne a teljességben gondolkozzon. Az alapvonalon maradtam a kétkezesnél, hisz azonnal pontot ütnének belőle. Ám ha be kell jönni rá, akkor sokkal jobb, mint a kétkezes. Másképp kell rááálni és ez sokkal kényelmesebb. Ha pontosan ütök, nem is igazán számít az ereje.
- Van valami speciális információ erre a bejövetelre?
- Úgy kell hozzá fogni az ütőt, mint ahogy a többség a tenyereshez fogja.
- Az lehetetlen.
- Nem az, mert hogy hogyan állsz rá a labdára, arról szól az ütőfogás. De ami a lényeg, hogy látogassátok az Élménypark.CoM-ot!
- Várjál, te erre az egészre szarsz?
- Ez így nem pontos, de elismerem, hogy ez itt kinézhet így is.