Spirituális CCleaner elsősorban szkeptikusoknak, akik szeretik magukat modern emberként meghatározni. Itt van minden, amit csak elérhetsz a dolgok mélyebb ismerete nélkül. Nem kell mást tenned, minta képek mögé nézned és már kész is vagy. | Spiritual CCleaner is primarily for skeptics who like to define themselves as modern people. Here is everything you can achieve without a deeper knowledge of things. All you have to do is look behind the pictures and you’re done.


Környezeti rendezés
Körülötted a világ
Spirituális rendezés
A világ fölötted és alattad
Oktatócsomag
A tudás megtalál téged

Arany Sugár
Az egyik agyfélteke
Ezüst Sugár
A másik agyfélteke
ÉlményPark Sugár
Logikai rendezés
Enviromental management
The world is around you
Spiritual management
The world is above and below you
Education package
Knowledge will find you

Golden Ray
One of the hemispheres of the brain
Silver Ray
The other hemisphere
ÉlményPark Ray
Logical sorting

Környezeti rendezés | Environmental management

Ez egy életmód korrekció. Arra alkalmas, hogy a környezetedben lévő ügyek, dolgok és emberek a számodra ideális pozícióba álljanak. Az ideális pozíció itt azt jelenti, hogy minden érintett fél számára ideális, vagyis nem feltétlenül törekszik arra, hogy mindenben neked kedvezzen. Ám az eredménye az, hogy tovább tudsz lépni azokon a blokkokon, amiket a nem megfelelő helyzetkezelés hozott létre. Bár a rendezés forrása te vagy, te sem látsz bele a jövőbe, ám ez a rendező elv igen és ennek megfelelően végzi a dolgát. Ha valami nem úgy alakulna, ahogy elvárnád, érdemes az egészre később vissztekintened és mindent megértesz.

It's a lifestyle correction. Suitable for putting affairs, things and people around you in the ideal position for you. An ideal position here means that it is ideal for all parties involved, that is, it does not necessarily strive to favor you in everything. But the result is that you can move beyond the blocks created by inappropriate situation management. Although you are the source of directing, you cannot see into the future, but this directing principle does and does its job accordingly. If something doesn't turn out the way you would expect it, you may want to look back and understand everything later.