Amit itt látsz, azt nem tanítják sehol és csak itt hozzáférhető. Hogy létezik, annak egyszerű oka van. Alkalmazkodtam és nem elvárok. Itt van minden, amit csak elérhetsz a dolgok mélyebb ismerete nélkül. Csak a képek mögé kell nézned hozzá és kész vagy. |
What you see here is not taught anywhere and is only available here. There is a simple reason it exists. I have adapted and I do not expect it. Here is everything you can achieve without a deeper knowledge of things. All you have to do is look behind the pictures and you’re done.Jelen lehetőségeid

Környezeti rendezés
Körülötted a világ
Spirituális rendezés
A világ fölötted és alattad
Oktatócsomag
A tudás megtalál téged

Arany Sugár
Az egyik agyfélteke
Ezüst Sugár
A másik agyfélteke
ÉlményPark Sugár
Logikai rendezés
Your current opportunities

Enviromental management
The world is around you
Spiritual management
The world is above and below you
Education package
Knowledge will find you

Golden Ray
One of the hemispheres of the brain
Silver Ray
The other hemisphere
ÉlményPark Ray
Logical sorting
Nehéz szavakba foglalni, mennyi munka van amögött, amit itt látsz. Nagyon komplikált volt kidolgozni azt, hogy ez most neked egyszerű legyen.

Ez a weboldal azoknak van, akik nem akarnak mélyebben belefolyni az ezotériába, ám érdekli őket a mágia. A mobiltelefonodnál sem kell tudnod, hogyan lett az leprogramozva, hogy jól használd. Ugyanezen az elven működik ez is.

Akit a dolog jobban érdekel, az elmenypark.net weboldalról ajánlom a tájékozódást.
It’s hard to put into words how much work is behind what you see here. It was very complicated to work out to make it easy for you now.

This website is for those who don’t want to delve deeper into esotericism but are interested in magic. You don't even need to know how it's programmed on your cell phone to use it properly. It works on the same principle.

For those who are more interested in the thing, I recommend the information from the elmenypark.net website.